Viktigt med bra arbetsbord även i en verkstad

Både när man arbetar på kontor och i en verkstad är ergonomi viktigt. Därför är höj- och sänkbara arbetsbord att föredra för såväl verkstad som kontor.

Verkstaden som Kent hade öppnat nischade sig på att laga alla möjliga saker. Inte elektronik, men däremot kunde det handla om att laga möbler och annat. Han hade firman hemma i sitt garage, något som passade perfekt när han hade det som en hobby vid sidan av sin fasta tjänst på banken.

Han hade alltid gillat att arbeta med händerna och förstod egentligen inte hur han hamnat bakom disken på en bank. Sakta började ryktet spridas att han lagade olika saker. Smått och stort. Så småningom hade han växt ur garaget och skaffade en lokal där han skapade en fungerande verkstad. Nästintill allt fanns, men ännu hade han inte hittat ett bra arbetsbord.

Skillnad med bra arbetsbord i egen verkstad

Han jämförde olika arbetsbord för verkstad och alltid var det något som fattades. Det var inte förrän han hittade ett företag online som han visste att det var dags att beställa. Företaget hade många olika arbetsbänkar och man kunde få dem med olika tillbehör. Perfekt för att förvara verktyg nära, men även kunna ta fram skruvar, spikar och pluggar och placera dem på en hylla över bänken.

Då slapp han springa och leta efter grejen och jobbet skulle gå fortare. Nöjd över beslutet skickade han en förfrågan via hemsidan. När han ändå höll på beställde han lite förvaring och belysning. Senare skulle han få en offert på beställningen. Tillfreds med beslutet tog han eftermiddagen ledigt för att njuta av det fina vädret.

25 Sep 2022

Välkommen

Välkommen till Kakel Stockholm -  I denna blogg diskuteras kakel och relaterade ämnen som bygg, renovering med mera.